Mobile menu trigger

Prijzen

Normaal € 5,00

Genre

Theater Hofpoort - Hofpoortzaal

Tjerk Ridder

Trekhaak gezocht

Op de dag voor kerst organiseren we samen met Co-Helpers Coevorden weer een speciale activiteit voor iedereen die wil samenkomen en met een goed gevoel de feestdagen in wil gaan.

Geschikt voor jong en oud, eenzaam maar niet alleen of juist samen om te delen, met maar één boodschap: je hebt anderen nodig om verder te komen!

Om 16.00 uur sluiten we de middag af in de Theater Hofpoortzaal met de voorstelling ‘Trekhaak gezocht’ door Tjerk Ridder en band.

Theatermaker, muzikant en schrijver Tjerk Ridder liftte van Utrecht naar Istanbul met een caravan. Hij ging letterlijk op zoek naar een trekhaak en daarmee naar welwillendheid, gastvrijheid en vertrouwen. Onderweg vroeg hij de vele Europanen die hem een lift aanboden naar hun dromen. Geïnspireerd door de ervaringen van de 3700 km lange reis ontstond de theatervoorstelling ‘Trekhaak Gezocht!’. Met liedjes, verhalen en filmmateriaal neemt Tjerk je mee in zijn unieke ervaring over oorsprong, dromen, daadkracht, eenzaamheid, gastvrijheid, vooroordelen en vertrouwen.

Maar wat Tjerk vooral laat zien is wat er voor moois kan gebeuren als mensen zich openstellen voor het onbekende. Want er is veel meer mogelijk dan we denken!

Omdat we de voorstelling kunnen aanbieden als kerstgeschenk met dank aan sponsoren kost een kaartje slechts 5,=

Houd de (social-)media in de gaten voor het hele programma, bezoekers ontvangen deze informatie ook per mail.

20231224 Tjerk website